Hoogwaardige oplossingen voor een maximaal rendement

Scoriethom biedt een meststoffenassortiment met uitsluitend kwaliteitsproducten aan voor de land-en tuinbouwer, rekening houdend met de steeds strengere bemestingsnormen.
Hero_kantoor_geel

Scoriethom levert het totaalpakket van meststoffen aan de land-en tuinbouwer. Ons gamma bevat alle mogelijke stikstof-, fosfor- als kaliummeststoffen. Bovendien zijn er in ons gamma ook verschillende samengestelde formules en formules op maat terug te vinden.

Wat mag u verwachten van ons?

  • Een productgamma dat steeds afgestemd is op de meest recente wetgeving.

  • We geven onze klanten sterk technisch en persoonlijk advies.

  • We helpen de land- en tuinbouwer verder dankzij onze zeer performante blend- en afzakinstallatie. Hierdoor kunnen we werken met formules op maat en in de verpakking die de klant verkiest.

  • We garanderen u een vlotte service vanuit onze kantoren in Geel en Aalter.


Sterk merk van Arvesta

Scoriethom is een sterk merk van de groep Arvesta, de grootste fullservice-partner van de Belgische boer en tuinder, met internationale vestigingen. Samen met haar 1900 experts bouwt Arvesta iedere dag duurzaam aan sterke merken. Klaar voor elke innovatieve uitdaging van morgen. Arvesta is actief in veevoeding, land- en tuinbouw, bloem, machines en retail met haar 250 AVEVE-winkels. Meer weten over Arvesta en haar andere sterke merken? Neem een kijkje op www.arvesta.eu

AVEVE BV
Aarschotsesteenweg 84
3012 Leuven (België)
BTW BE 0403.552.464
RPR Leuven